Lära Gå Aktivitetsvagn Bunny Rosa

Det ursprungliga priset var: 849 kr.Det nuvarande priset är: 649 kr.

I lager

Ny Aktivitetsvagn: Perfekt för Lek och Lärande

Introducerar vår nya aktivitetsvagn, en idealisk leksak som inte bara stöttar ditt barn i att ta sig fram på egen hand utan också erbjuder en värld av roliga och lärande aktiviteter. Denna multifunktionella vagn är perfekt för att stimulera barnets sinnen och motorik och blir en underbar gåva för det lilla barnet.

Interaktiv och Utbildande Design

Vagnen är utrustad med en mängd engagerande aktiviteter: en kulram för koordination, en fyrkantig kloss med olika djurmotiv för kreativt lek, tre kugghjul i glada färger, och sex färgglada stjärnor. Dessa aktiviteter främjar barnets kreativa tänkande och finmotoriska färdigheter.

Högkvalitativa Material och Säker Konstruktion

Tillverkad av plywood, teawood, MDF och metall, är denna aktivitetsvagn robust och hållbar. De rejäla trä-hjulen med gummikant är utformade för att vara skonsamma mot alla golvtyper. Vagnen är också testad och godkänd enligt europeisk standard, vilket säkerställer att den är säker för barnet att använda.

Estetisk och Praktisk

Med handmålade detaljer för ett finare uttryck, kombinerar vagnen estetik med funktionalitet. På baksidan finns en liten låda där barnet kan förvara sina favoritleksaker. Med dess attraktiva design och mångsidighet, blir aktivitetsvagnen en perfekt 1-års present eller dopgåva.

Produkt: Aktivitetsvagn för barn

Produktmått: 33 x 29 x 47 cm

Förpackningsmått: 35 x 10 x 50 cm

Material: Plywood, teawood, MDF, metall

Säkerhet: Testad och godkänd enligt europeisk standard

Funktioner: Kulram, djurmotiv-kloss, 3 kugghjul, 6 stjärnor, skonsamma hjul med gummikant, handmålade detaljer, förvaringslåda

Användning: Stimulerar motorik och sinnen, praktisk förvaring.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008541