Gåvoset Teddy Snutte Brun

Det ursprungliga priset var: 449 kr.Det nuvarande priset är: 359 kr.

I lager

Beskrivning

Välkommen en ny liten skatt med Jabadabados Teddy & Bunny Babypresent

Ge den perfekta välkomstgåvan med Jabadabados kärleksfullt sammanställda babypresentset med Teddy & Bunny. Denna exklusiva samling av babyprodukter är idealisk för första mötet, dopet eller en minnesvärd baby shower. Tre noga utvalda artiklar är vackert förpackade i en lyxig presentbox, redo att förtjusa både bebis och föräldrar.

Snuttefilt i Muslinbomull för Tröst och Trygghet

Inkluderat i detta omsorgsfullt valda set är en bedårande snuttefilt formad som en söt kanin eller nalle, tillverkad av 100% mjuk muslinbomull. Denna högkvalitativa snuttefilt erbjuder både tröst och trygghet, och blir snabbt en oumbärlig följeslagare för den nya familjemedlemmen. Enkel att underhålla, filtens kvalitet bevaras även efter tvätt i 30°.

Stimulerande Babyskallra med Trähandtag

För att främja utvecklingen av bebisens motorik och sensoriska färdigheter inkluderar presentsetet en charmerande babyskallra i textil med ett säkert och greppvänligt trähandtag. Denna noggrant designade skallra stimulerar både syn och hörsel, och introducerar de minsta till en värld av ljud och rörelse på ett lekfullt sätt.

Esska Nappar för Lugn och Komfort

Komplettera babyutrustningen med ett 2-pack premium nappar från det svenska märket Esska, anpassade för barn mellan 0-4 månader. Dessa nappar, tillverkade med barnets bästa i åtanke, är designade för att ge ultimat komfort och tillfredsställelse för de allra minsta.

Den Idealiska Gåvan för Nyfödda

Jabadabados babypresentset med Teddy & Bunny är en tankefull och praktisk gåva som förenar funktionalitet med estetisk charm. Oavsett om det är en gåva till en blivande mamma eller för att fira en ny ankomst, erbjuder detta set en omsorgsfull blandning av kvalitetsprodukter som garanterat kommer att uppskattas och användas om och om igen.

Artikelnr: MX-0010986

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.