Pocket Stolmonterad Barnsits

399 kr

Säg den småbarnsförälder som inte är trött på att släpa med en barnsits. Med In The Pocket Babysits får du mindre att kånka runt på när ni ska iväg på semester eller bort på middag. Snabbt och enkelt trollar du fram en bekväm och säker barnsits till ditt barn genom att fästa den på en vanlig café- eller matstol. Kan användas från det att barnet sitter utan stöd vid cirka 6 månaders ålder och upp till 2 år. Barnsitsen förvaras i en integrerad ficka och är det perfekta valet för en aktiv familj. Innovativ låsning som gör att barnet sitter säkert. Enkel att fästa och montera. Passar nästan alla stolar. Viks enkelt ihop i en separat ficka som är lätt att ta med sig Reglerbara spännen som gör att sitsen kan växa med barnet.

Storlek ihoppackad: 15 x 12 cm
Tvätt: 30 °C
Ålder: ca 6 – 24 mån

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: