Vintermössa Ull Hat Wool Velour Lining

369 kr

Upplev komfort och stil under kalla dagar med Huttelihut-mössan, skickligt utformad för att hålla värmen medan elegansen behålls. Denna smarta enfärgade mössa är en blandning av funktion och mode, perfekt för att komplettera varje barns vintergarderob.

Egenskaper

Form: Mössan har en rund huvudform, kompletterad med en sydd brätte framtill och öronlappar som erbjuder extra värme och skydd mot kyliga vindar.
Material: Tillverkad av 80% ull och 20% polyester, kombinerar mössan värme, mjukhet och hållbarhet, vilket gör den till ett pålitligt val för vintersäsongen.
Skötselråd: Tvätta i 30° delikat cykel, undvik blekning, torktumling, strykning och kemtvätt för att bevara mössans kvalitet och form.

Varje söm och detalj är noggrant konstruerad för att erbjuda optimal värme och komfort. Den mjuka insidan är skonsam mot huden, vilket gör mössan till ett utmärkt val för barn med känslig hud.

Öronlapparna är inte bara en stilfull detalj utan också funktionella, designade för att ge extra skydd där det behövs mest. Det solidfärgade design ger en klassisk touch, vilket gör mössan till ett mångsidigt tillskott som lätt kan paras ihop med olika ytterkläder och accessoarer.

Säkerhet och komfort går hand i hand med Huttelihut-mössorna. Varje mössa är framställd med noggranna kvalitetskontroller för att försäkra att den möter de högsta standarderna av säkerhet och komfort. För de föräldrar som värderar kvalitet och stil, står Huttelihut-mössorna som ett självklart val.

Förvandla de kalla dagarna till en tid av stil och komfort med Huttelihut-mössan. Utforska den varma, mjuka känslan och det klassiska utseendet som sätter ditt barn i centrum för uppmärksamheten.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: