0%

Sneakers Daylight Glitter Blinkande LED Ljus

520 kr

Sneakers Daylight GlitterJR – Gnistra med Varje Steg

Höj din barns stil med de förtrollande Sneakers Daylight GlitterJR. Dessa sneakers är designade för både mode och skoj, med en andningsbar ovandel i mesh kombinerad med syntetisk mocka och en glittrande finish. Ditt barn kommer att lysa upp dagen med varje steg, tack vare den högkvalitativa EVA-yttersulan med blinkande LED-ljus.

Anpassningsbar Passform

Dessa lätta sneakers handlar om komfort och bekvämlighet. De levereras med elastiska snören och justerbara kardborrband som kan klippas för en snabb och enkel anpassning av passformen. Slipp krånglet med traditionella skosnören.

Andningsbar och Stilfull

Mesh- och syntetisk mocka-ovandelen inte bara ger andningsförmåga utan även en touch av glamour med sin glittrande finish. Oavsett om ditt barn är ute på en promenad eller springer runt håller dessa sneakers dem svala och moderiktiga.

Steg i Roligheter

Sneakers Daylight GlitterJR är inte bara skor; de är en lekfull upplevelse. De blinkande LED-ljusen i EVA-yttersulan gör varje steg till ett äventyr. Titta på ditt barns ansikte lysa upp när de går, springer och leker med sina lysande sneakers.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: