Zip Tröja hml Rane

448 kr

Hållbar och Robust

hmlRane Zip Tröja är ett hållbart och stilfullt val för ditt barn. Tillverkad i ekologisk bomull och återvunnen polyester i interlockmaterial, är denna hummel-Tröja inte bara miljövänlig, utan också otroligt slitstark och redo för barnens lekar och äventyr.

Sportig och Funktionell Design

Denna tröja kännetecknas av sin sportiga design med en färgblocksdesign, en hel dragkedja med skydd och en hög krage för extra skydd. Den tryckta logotypen på bröstet och tryckta pilar vid ärmarna tillför en unik och modern look.

Certifierad Säkerhet

Med STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifieringen kan du vara säker på att denna Tröja är fri från skadliga kemikalier och giftiga ämnen, vilket gör den till ett tryggt och ansvarsfullt val för ditt barns garderob.

Praktiska Egenskaper

Den dubbelstickade interlockstrukturen kombinerat med en blandning av 58% återvunnen polyester och 42% ekologisk bomull gör tröjan både bekväm och hållbar, lämplig för daglig användning och aktiv lek.

hmlRane Zip Tröja?

Om du letar efter en Tröja som kombinerar hållbarhet, funktion och stil för ditt barn, är hmlRane Zip Tröja det perfekta valet. Den är designad för att hålla jämna steg med barns aktiva liv och samtidigt vara miljövänlig.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: