0%

hmlAtlas Fleece Zip Tröja

301 kr

Komplett komfort och värme med hmlAtlas Fleece Zip Tröja

Matcha med de vattenavvisande byxorna för den perfekta outfiten

Skapa en komplett och bekväm outfit genom att para ihop hmlAtlas Fleece Zip Tröja med de matchande byxorna. Tillsammans ger de en oslagbar kombination av komfort och värmande egenskaper.

Vattenavvisande och fluorfri

Denna hummelTröja använder vår innovativa hummelTEX-teknologi och är behandlad med BIONIC FINISH® – allt utan användning av fluor eller skadliga kemikalier. Detta gör att du kan känna dig trygg med att din tröja inte bara är bekväm, utan även miljövänlig.

Elastiska muddar för extra komfort

För att säkerställa maximal komfort och värme har tröjan elastiska muddar vid ärmslut och fåll. Detta hjälper till att hålla värmen inne och kylan ute, så att du kan njuta av varje ögonblick utomhus.

Praktisk hel dragkedja

Med en hel dragkedja och ett blixtlåshus i halsen kan du enkelt reglera temperaturen efter behov. Detta förhindrar också irritation och ger enkel på- och avtagning.

Specifikationer:

– Material: Huvuddelen: 100 % polyester / bröstinlägg: 100 % polyester
– Vattenavvisande och fluorfri med BIONIC FINISH®-behandling
– Normal passform för komfort

hmlAtlas Fleece Zip Tröja

hmlAtlas Fleece Zip Tröja är den ultimata Tröjan för komfort och värme. Matcha den med de matchande byxorna för en komplett outfit. Tröjan använder hummelTEX och BIONIC FINISH® utan användning av fluor eller skadliga kemikalier. Elastiska muddar håller värmen inne och kylan ute, och den praktiska hel dragkedjan gör den enkel att använda.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: