Fotboll Premier FB

456 kr

Upptäck Premier FB – Optimal prestanda för varje match

Träna eller tävla med förtroende – Premier FB är din ultimata följeslagare på fotbollsplanen. Designad för både match och träning, på gräs och konstgräs, garanterar denna fotboll från hummel® högsta prestanda. Med en handgjord finish och butylblåsan som behåller form och luft optimalt, är Premier FB mer än bara en fotboll; det är ett löfte om kvalitet och hållbarhet.

Exceptionell kvalitet och hållbarhet

Vår Premier FB skiljer sig från mängden med sin skinande PU-yta och handgjorda finish som inte bara ger bollen en aerodynamisk fördel, men också en otrolig hållbarhet. Tack vare vår tvååriga garanti på sömmar och form, kan du lita på att din Premier FB står emot kraven från intensiva matcher och träningar.

Material som gör skillnad

Med en sammansättning av 52% polyamid, 42% polyester och 6% elastan erbjuder Premier FB en överlägsen känsla och hållbarhet. Den unika blandningen säkerställer att bollen bibehåller sin form och funktion, spel efter spel.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: