20%

Fotboll Elite FB

Det ursprungliga priset var: 481 kr.Det nuvarande priset är: 385 kr.

Elite FB – Hantverksmässig precision för topprestanda

Den handgjorda Elite FB från hummel® erbjuder enastående aerodynamiska egenskaper tack vare djupare och stramare stygn, vilket förbättrar din prestanda både under träning och match. Denna fotboll är konstruerad för att alltid hålla högsta möjliga kvalitet och prestanda.

Optimal form och luftbehållning

Med en butylblåsa behåller Elite FB sin optimala form och lufttäthet, vilket ger en konsekvent spelupplevelse varje gång. Vår tvååriga garanti för sömmar och form ger dig förtroendet att spela hårt, veta att din fotboll är byggd för att hålla.

Designad för alla speltyper

Oavsett om du spelar på gräs eller konstgräs, är Elite FB designad för att leverera hög prestanda i alla situationer. De handsydda, glänsande PU-panelerna med butylkarkass säkerställer hållbarhet och konsekvent prestanda, vilket gör denna boll idealisk för både match och träning.

Material som matchar din ambition

Med en sammansättning av 52% polyamid, 42% polyester och 6% elastan, är Elite FB utformad för att möta de högsta kraven på hållbarhet och funktionalitet. Denna fotboll garanterar en spelkvalitet som matchar din ambition på planen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: