Nappar Blå/Turkos 0m+ 2-pack

106 kr

I lager

HeroPacifier är en mjuk napp med tunn sugdel som är snäll mot barnets tänder och är utvecklad för att minska risken för felställda tänder. Den är speciellt designad för att alltid ligga rätt i munnen, du behöver alltså inte oroa dig för om den sitter uppochner. Den anatomiska utformningen gör att den inte stör den naturliga utvecklingen av babyns gom, tänder och tandkött.

Dess mjuka kanter är skonsamma mot känslig babyhud och fungerar även utmärkt som bitringar för att lindra besvär med små tänder som är på väg upp. De är försedda med stora lufthål som håller huden torr och motverkar hudirritation. En smart förvaringsbehållare medföljer som även kan användas för att sterilisera nappen i mikron i 3 minuter.

Rekommenderas till barn 0+ månader. Ultratunn & mjuk sugdel, speciellt utvecklad för att minska risken för felriktade tänder. Mjuk sköld med lufthål för maximal luftgenomströmning. Smart steriliserande box medföljer som även fungerar som hygienskydd

Tillverkad enligt europastandarden EN-1400
Fri från BPA och ftalater
Material: Sköld i PP & TPE plast. Sugdel silikon
Skötselråd: Sterilisera 5 minuter i kokande vatten eller vald steriliseringsmaskin. Tål maskindisk

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000427