Badleksak Båtar 6-pack 7 cm

70 kr

I lager

Badleksak Båtar 6-pack 7 cm: Färgsprakande Badnöje för Barn

Ge ditt barn underbara stunder i badkaret med detta 6-pack av badleksak båtar mätande 7 cm. Dessa små men lekfulla och färgglada badbåtar är perfekta för små händer och garanterar en rolig och stimulerande badupplevelse för barn från 10 månaders ålder.

Variation och Lekfull Design

Varje båt i detta set bjuder på en unik och spännande design med olika djurteman, inklusive en elefantbåt, apbåt, flodhästbåt, krokodilbåt, koeienbootje kobåt, och bibåt. Dessa charmiga karaktärer lockar till skratt och lek hos ditt barn.

Säker och Hållbar Konstruktion

Tillverkade av slitstarkt och barnsäkert plastmaterial, är dessa Badleksak Båtar utformade för att tåla otaliga lekstunder i vattnet. Med sin lilla storlek på 7 cm är de lämpliga för små barnhänder, vilket gör dem till en perfekt leksak för att stimulera motorik och kreativitet.

Med sitt färgstarka och lekfulla utseende, är Badleksak Båtar 6-pack 7 cm en utmärkt present för att uppmuntra lek och lärande under badtiden. Låt ditt barn utforska och njuta av dessa roliga och fantasifulla leksaker i badet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008639