NL 205 Deluxe Hopfällbar Sparkcykel Vintage Silver

1 228 kr

Slut i lager

Sparkcykel med stora hjul och med handbroms för barn och tonåringar (8+).

Ta dig upp i staden med snygga, vintagedesignade åkturer! NL 205 DELUXE är en 205 mm stor scooter med en handbroms byggd för de coola barnen, för att hjälpa dem att ta sig runt snabbare, säkrare och med stil.

NL 205 DELUXE kommer i eleganta, vintagedesigner perfekta för stadslivets estetik. NL 205 DELUXE handlar inte bara om utseendet – denna storhjuliga skoter med fjädring är utrustad med ett robust aluminiumdäck, främre fjädring, två bromsar (bak- och styrebroms), Globber’s patenterat viksystem och 3-höjdsjusterbar T-stång.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004831