0%

UV-Set Solskydd

350 kr399 kr

UV-Badset från Geggamoja

Införskaffa det optimala skyddet för ditt barn med UV-badsetet från Geggamoja. Med en kortärmad tröja och bekväma shorts, är det här setet en utmärkt lösning för alla typer av vattenaktiviteter. Det snabbtorkande materialet, kombinerat med UV50+ skydd, säkerställer att 98% av de farliga UVA- och UVB-strålarna blockeras, perfekt för roliga och säkra dagar vid poolkanten eller på stranden.

Design för Barnets Bästa

Detta tvådelade badset är särskilt anpassat för barnets aktiviteter och rörelsefrihet. Med en hög halslinning och praktisk dragkedja framtill, ger det lätta och flexibla skydd utan att kompromissa med bekvämligheten. Korta ärmar och ben gör det enkelt för barnet att röra sig samtidigt som de är skyddade från solen.

Miljövänliga och Hållbara Material

Geggamoja förbinder sig till hållbarhet och miljövänlighet genom användandet av 100% återvunnen polyester mesh i tillverkningen av detta UV-badset. Detta gör att du inte bara skyddar ditt barn utan också bidrar till en bättre miljö.

Skötselråd för Långvarig Användning

Du kan enkelt underhålla detta badset genom att tvätta det i maskin på 40 grader. Undvik att använda sköljmedel och tumla inte för att bevara materialets solskyddande egenskaper och kvalitet under längre tid. Komplettera med en solhatt för det ultimata skyddet under soliga äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: