UV-Dräkt

235 kr300 kr

UV-Dräkt för Barn från Geggamoja – Solens Bästa Motståndare

UV-dräkten från Geggamoja är en oumbärlig del av sommarens garderob för alla barn som ska leka och njuta av livet i solen. Denna dräkt har blivit en storfavorit hos barnfamiljer tack vare sitt tillförlitliga solskydd på UV 50+, som blockerar 98% av solens UVA- och UVB-strålar. Perfekt för dagar på stranden eller vid poolen, där barnen kan röra sig fritt utan bekymmer.

Enkel på- och avklädnad med Dragkedja Fram

Denna välkonstruerade UV-dräkt är utrustad med en dragkedja framtill, vilket underlättar på- och avklädnaden för små händer. Det snabbtorkande materialet ser till att ditt barn snabbt kan gå från att bada till att leka utan att känna sig blöt under långa perioder.

Optimalt UV-skydd med Hållbart Material

Var säker på att ditt barns hud skyddas på bästa sätt samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid. Dräkten är gjord av 100% återvunnen polyester mesh, vilket minskar miljöpåverkan och erbjuder en högkvalitativ lösning till dagligt bruk.

Underhållstips för Långvarig Användning

Det är enkelt att sköta om Geggamojas UV-dräkt – tvätta i 40 grader utan sköljmedel och undvik tumling för att bevara dräktens färg och form. Njut av en bekymmersfri sommar med UV-dräkten som håller ditt barn skyddat och bekvämt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: