20%

UV-Baddräkt Lång arm Leo

Det ursprungliga priset var: 349 kr.Det nuvarande priset är: 280 kr.

UV-baddräkt Leo med Lång Arm

Denna baddräkt är den perfekta följeslagaren för alla små vattendjur. Utformad med långa armar för extra solskydd under heldagar i solen, och en söt volang på axlarna som ger en charmig detalj. En praktiskt placerat blixtlås bak gör baddräkten enkel att ta på och av.

Funktioner och Fördelar

Med sitt snabbtorkande material och solskydd på UV50+ som blockerar 98% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar, är denna baddräkt en storfavorit bland barn och föräldrar. Den är designad för att hålla ditt barn skyddat och bekvämt under alla deras vattenäventyr.

Material

Baddräkten är gjord av 82% återvunnen polyester och 18% elastan, vilket kombinerar hållbarhet med stretch för en bekväm passform och är ett miljövänligt val.

Tvättråd

För att bevara baddräktens kvalitet och skyddande egenskaper, bör den tvättas i 40 grader utan att tumlas. Undvik användning av sköljmedel för att säkerställa en lång livslängd på produkten.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: