30%

Sneakers High Top TEX

Det ursprungliga priset var: 899 kr.Det nuvarande priset är: 629 kr.

Smarta mellanhöga sneakers från En Fant. Det finns en detalj i läderimitation och yttersulan har fina detaljer. Skorna stängs med kardborrstängning så att den bäst anpassar sig efter barnets fot. Skorna är fodrade med mjuk textil med extra vaddering runt öppningen som håller om runt fötterna. En Fants skor har en bra yttersula i gummi som följer fötternas rörelser så det är lätt för barnet att leka och springa runt. Sulan har ett praktiskt mönster under botten som hjälper till att ge ett bra fotfäste. Impregnerad med BIONIC FINISH® ECO.

Polyester
BIONIC FINISH® ECO

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: