Babynest Ancient Blue

Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 610 kr.

I lager

EcoViking babynest växer tillsammans med barnet då det går att öppna upp nedtill med hjälp av dragkedja. Den mjuka fyllningen av bomull, som är helt ekologisk, gör att din bebis ligger tryggt och skönt. Det går utmärkt att använda babynestet både som säng och skötbädd. Babynestet kommer i sju olika färger och mönster. Extra säker ergonomisk design, inga lösa trådar eller plastdetaljer. Växer med barnet, öppnas nedtill med hjälp av dragkedja. GOTS-certifierad med ekologisk bomull och giftfri färg. Minimalistisk Skandinavisk design. Avtagbart överdrag vilket gör det enkelt att tvätta tyget separat. Möjlighet finns till att köpa fler överdrag separat i andra färger och mönster. Läderdetaljerna är gjorda av veganläder.

Storlek: 70 × 40 × 12 cm
Vikt: 1.6 kg
Yttermaterial: 100 % ekologisk bomull
Innermaterial: 100 % polyester
Giftfri

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002590