Sovpåse Sleepy TOG 1.0 GOTS Confetti Blå 90 cm

659 kr

I lager

Beskrivning

Värna om ditt barns komfort och sömnkvalitet med Sleepy sovpåse, ett mästerverk av funktionalitet och stil. Varje aspekt av denna sovpåse är designad för att försäkra att dina små änglar sover tryggt, varmt och bekvämt genom hela natten.

Funktioner och fördelar:

Material: Sleepy sovpåse är gjord av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull, ett material som är känt för sin mjukhet, andningsförmåga och hållbarhet. Den OEKO-TEX®-certifiering garanterar att varje tråd är fri från skadliga kemikalier och vänlig mot både din babys hud och miljön.
Komfort: Med ett TOG-värde på 1.0 är denna sovpåse idealisk för varmare nätter, och den generösa storleken ger barnet frihet att röra sig medan de sover.
Design: Färgen sand, kombinerad med ett underbart konfetti-tryck i sand, vitt och senap, gör denna sovpåse till ett stilfullt och samtidigt mysigt tillbehör till varje barns sovutrymme.
Specifikationer:

Storlek: 90 x 52 cm
Färg: Sand
Skötsel: Fintvätt i 40°C. Får ej torktumlas.
Användning och skötsel:

Sleepy sovpåsen är inte bara en fröjd för ögat, utan också praktisk. Den YKK-säkerhetsdragkedjan försäkrar att påklädning och blöjbyten är stressfria och snabba. Under-arm knapparna möjliggör justering av armhålsstorleken, så att sovpåsen växer med ditt barn.

Varför Sleepy sovpåse?

Föräldrar som är på jakt efter sovpåsar som blandar perfektion i både komfort och stil behöver inte leta längre. Sleepy sovpåsen är inte bara visuellt tilltalande men också konstruerad för att uppfylla och överträffa dina förväntningar i kvalitet och komfort. Den användarvänliga designen och de miljövänliga materialen gör den till ett måste för varje förälder som vill försäkra att deras barn får en lugn och trygg sömn.

Artikelnr: MX-0007879

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.