Snackbox 3-pack Lalee

129 kr

Slut i lager

Snackbox-setet i tre storlekar är perfekt för att snabbt kunna fylla på energi när du är på språng. När du ger dig ut på äventyr, se till att alltid ha med dig snacks för barnen. Lunchlådorna är praktiska för att separera mat eller för att sortera färgpennor och andra småsaker när du är ute och reser.

Ett perfekt matlådeset för att packa mat till förskola, skola och utflykter.

Ett gulligt set med tre lådor, en sandfärgad dekorerad med Lalee, en grön dekorerad med en stor kaktus och en sandfärgad låda med den lilla Birdee.

Material: Låda: 100% livsmedelsgodkänd PP (polypropen). Lock: 100% livsmedelsgodkänd PE (polyeten). Färg: Sandblandning Storlek: 8,9 x 8,9 x 4,5 cm, 10,3 x 10,3 x 5,1 cm, 11,8 x 11,8 x 5,5 cm Kapacitet: 240 ml, 370 ml, 540 ml Skötselråd: Tål maskindisk, max 70°C, endast översta hyllan. Tål mikrovågsugn (ta bort lock). Lämplig för frys.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008333