Sensorisk Badbok Havsvänner Färgmix

199 kr

I lager

Dyk in i en värld av sensoriska drag med den söta fiskvän, i denna mjuka babybok. Ditt barn kan utforska och njuta av de skrynkliga sidorna och upptäcka högkontrasterande grafik, samtidigt som du tränar finmotorik för varje sidvändning.

Lilla fingrar kan njuta av olika texturer och ta tag i de mjuka spikarna och färgglada taggarna. Vänd sidan och hör ett sött skrynkligt ljud, medan nyfikna ögon fångas av prickar och ränder i kontrasterande färger som stimulerar ditt barns nyfikenhet.

Med den elastiska öglan är det enkelt att fästa den sensoriska babyboken på en lekmatta, barnvagn, bilbarnstol eller ett aktivitetscenter med hjälp av en leksakslänk. Denna första aktivitetsbok i en cool färgblandning av blått, senap och puder skulle vara en perfekt babypresent.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000492