Foodie Matservis 3 Delar Happy Clouds Green

Det ursprungliga priset var: 299 kr.Det nuvarande priset är: 269 kr.

Slut i lager

Små barn kommer att njuta av varje måltid serverad i detta söta Foodie första måltidsset med en lekfull motiv. Dess praktiska sugbas håller skålen på plats och skeden har en lättanvänd funktion som gör det bekvämt att mata din baby.

Foodie första måltidsset är designat för vardagen med barn och tål maskindisk och mikrovågsugn. När setet har tjänat sitt syfte under otaliga familjemiddagar kan det sorteras som plast och återvinnas till nya vardagsprodukter.

Det pulverfärgade första måltidssetet är dekorerat med ett lekfullt motiv av glada moln. Skålen har en motiv med den flygande flodhästen Ozzo medan 2-handtagssippskoppen visar Birdee på himlen. De mörkare pulverfärgade elementen lägger till en fin tvåfärgad detalj.

Material: 100% livsmedelsgodkänd PP med anti-slip TPE / sugbas.
Färg: Pulver
Storlek: Skål: Ø 12,5 x 5,5 cm. Kopp: Ø 8 x 9 cm. Sked: 14 cm.
Kapacitet: Skål: 350 ml. Kopp: 215 ml.
Skötsel: Mikrovågssäker. Använd inte i ugnen. Diskmaskin: max 70°C, undvik överbelastning av diskmaskinen för att förhindra märken på TPE från hårda föremål.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007794