Aktivitetsbok Sea Friends 18 cm

329 kr

I lager

Låt oss gå på äventyr med vänner från havet och dyka ner i en rolig aktivitetsbok fylld med sensoriska aktiviteter. Wally bjuder in din bebis att gå med i en spännande undervattensvärld med lekfulla havsvänner och upptäcka vem som gömmer sig under det mjuka snäckskalet. Den här babyboken är full av stimulerande funktioner – perfekt för nyfikna små sinnen. Det finns skrynkliga ytor, taktila texturer, en mjuk snäckskalsbitring för kliande tandkött och kontrasterande färger och mönster. Puffees kardborreklämma håller napparna nära. Använd leksakslänken för att fästa babyleksaken på en lekmatta för mage eller en bilbarnstol för underhållning på språng.

Storlek: 18 x 16 cm Ålder: 0+ mån

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002331