Buggy Bag Förvaringsväska

329 kr

I lager

Beskrivning

Praktisk Förvaringsväska för Buggy och Sulky

Förvara och transportera din Buggy eller Sulky smidigt och säkert med denna hållbara förvaringsväska. Designad för att skydda och hålla din barnvagn ren under resor eller förvaring.

Högkvalitativt Material och Design

Denna förvaringsväska är tillverkad av starkt och rivsäkert material, vilket garanterar långvarigt skydd för din barnvagn. Väskans design är optimerad för att passa de flesta buggies och sulkyer upp till storleken 110x30x30 cm.

Vattentät och Slitstark

Förvaringsväskan är vattentät, vilket innebär att den skyddar din barnvagn från stänk och lätt regn. Detta gör väskan till en idealisk lösning för alla väderförhållanden.

Bekväma Axelremmar och Säker Förslutning

Utrustad med extra långa axelremmar, erbjuder väskan bekväm och enkel transport. En självlåsande dragkedja säkerställer att dina saker förblir säkra och skyddade inuti väskan.

Passar för Olika Resor och Behov

Oavsett om du är på resande fot eller bara behöver en pålitlig förvaringslösning, är denna förvaringsväska ett utmärkt val för att skydda din barnvagn från smuts, skador och väderpåverkan.

Förvaringsväskan är en nödvändig accessoar för alla föräldrar som vill hålla sin barnvagn i bästa skick. Den kombinerar funktionalitet med hållbarhet för att ge det bästa skyddet för din buggy eller sulky.

Artikelnr: MX-0000033
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.