Plastad Frotté 60×120 cm Vit

Det ursprungliga priset var: 180 kr.Det nuvarande priset är: 144 kr.

I lager

Beskrivning

Plastad Frotté 60×120 cm Vit – Skydd för din madrass

Plastad Frotté 60×120 cm Vit från Borganäs of Sweden är den perfekta lösningen för att skydda din madrass mot fukt och spill. Detta skyddslakan är tillverkat med en vattenavvisande PU-beläggning på baksidan som effektivt blockerar vätska och förhindrar skador på madrassen. Ovansidan består av en mjuk och absorberande blandning av 80% bomull och 20% polyester, vilket gör det bekvämt att ligga på.

Med måtten 60×120 cm är denna plastade frotté idealisk för standardmadrasser i spjälsängar, vilket ger ett säkert och hygieniskt sovmiljö för ditt barn. De fållade kanterna utan resår säkerställer att lakanet ligger slätt och snyggt på plats, utan att glida eller rulla upp.

Tillgänglig i en ren vit färg, passar denna plastade frotté diskret under sängkläderna och bibehåller en fräsch och ren känsla i barnets säng. Den är konstruerad med en vikt på 140 g/m², vilket gör den både hållbar och lätt att hantera.

Tvättråden är enkla att följa – maskintvätt vid 60 grader med vanligt tvättmedel och hängtorkning rekommenderas för att bibehålla produktens kvalitet och funktionalitet över tid. Undvik att använda blekmedel för att skydda materialet och dess vattenavvisande egenskaper.

Dessutom är Plastad Frotté 60×120 cm Vit certifierad enligt OEKO-TEX-standard, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och säker för både ditt barn och miljön.

Plastad Frotté 60×120 cm Vit erbjuder ett effektivt skydd för din madrass och bidrar till en ren och torr sovmiljö, vilket gör det till ett utmärkt val för föräldrar som värdesätter både funktion och säkerhet.

Artikelnr: MX-0012212

Material & hållbarhet

Material: 80% Bomull, 20% Polyester

Hållbarhet: Oeko-Tex

Mått: 60x120 cm

Tvättråd

Maskintvätt 60° med tvättmedel. Hängtorkas. Ej blekmedel

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.