Necessär Herr Svart

99 kr

Slut i lager

Praktisk herrnecessär med extra förvaring

Vår herrnecessär är designad med användbarhet i åtanke. Den har en extra ficka på utsidan med en praktisk dragkedja, vilket ger dig extra utrymme för att organisera dina toalettartiklar. Inuti finns två små öppna innerfack som hjälper dig att hålla ordning och reda på dina produkter. Oavsett om du är på resande fot eller behöver en smidig förvaringslösning hemma är denna necessär ett utmärkt val.

Två färgalternativ för din personliga stil

Vi erbjuder denna herrnecessär i två olika färgalternativ för att du ska kunna välja den som passar din personliga stil bäst. Du kan välja mellan en elegant svart läderimitation eller ett stilfullt grått tyg. Båda alternativen är snygga och funktionella.

Enkel rengöring och perfekt för resor

En av fördelarna med vår herrnecessär är dess lätta rengöring. Du kan enkelt torka av den om den blir smutsig, vilket gör den till en praktisk följeslagare för dina resor. Med måtten B22 H12 D7 cm är den också perfekt dimensionerad för att rymma dina nödvändigheter och passar smidigt i din bagage eller väska.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008378