Bärsele Haven Haze Premium Leaf

Det ursprungliga priset var: 1 777 kr.Det nuvarande priset är: 1 422 kr.

I lager

Beskrivning

BeSafe Haven bärsele formar sig mjukt efter barnets kropp och är designad för att bära barnet i den idealiska ”grodpositionen”, som är en position rekommenderad av International Hip Dysplasia Institute (IHDI). Haven kommer med en mycket unik patenterad Airgonomics™-luftkudde som man enkelt blåser upp på några sekunder som ger extra support för barnet och fördelar vikten jämnt när barnet bärs framåtvänd.

BeSafe Flex-Shape Buckle™ – är ett spänne som automatiskt roterar till den position som passar bäst och anpassar sig efter bärarens kroppsform. Detta underlättar installationen och man slipper då remmar med lös och dålig passform. Spännet gör även att man drar remmarna framåt istället för bakåt och kan endast öppnas med en kombinerad tryck- och skjutrörelse för extra säkerhet.

Ett avtagbart och mjukt solskydd med UPF50+ följer med som skyddar mot solen och som ger ett extra stöd för huvud och nacke. De korslagda remmarna i ryggen fördelar vikten jämnt och gör bärandet bekvämt och ergonomiskt.

Midjebältet är enkelt att justera och passar storlekar från XS-XXL. Bärselen kommer även med praktiska och lättåtkomliga fickor för förvaring av nycklar, nappar och liknande.

Maxvikt: 15 kg
Förvaringspåse för bärsele ingår
Yttermaterial: 96% polyester, 4% spandex
Innermaterial: 60% TENCEL™, 40% bomull
Tvättbar i maskin: Ja, när Airgonomics™-luftkudden tagits ut
Godkännande: EN 13209/EN 16512 och godkänd av IHDI (International Hip Dysplasia Institute)

Artikelnr: MX-0000768

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.