Nattlampa Uggla Touch Fjärrstyrning

326 kr

I lager

Beskrivning

Skapa en mysig sovmiljö för ditt barn med bblüv Nattlampa Uggla, en innovativ och barnvänlig lösning designad för att erbjuda justerbar belysning med mjuka och behagliga ljus. Tillverkad av stöttålig silikon, är denna nattlampa lika hållbar som den är attraktiv, och ugglans mjuka siluett bjuder in till en känsla av trygghet vid läggdags.

Mjuk Touch-kontroll:

Denna nattlampa har en intuitiv touch-kontroll. Ett enkelt tryck på ugglans huvud och nattlampan ändrar färg, vilket ger en interaktiv upplevelse för ditt barn.

Fjärrkontroll för anpassad belysning:

Med den medföljande fjärrkontrollen kan föräldrar enkelt justera färg och ljusstyrka, vilket gör denna nattlampa till en anpassningsbar lösning för olika sovmiljöer och barns preferenser.

Portabel design:

Den kompakta och bärbara designen säkerställer att ditt barn kan ta med sig sin älskade ugglanattlampa överallt, vilket ger en känsla av trygghet även på resande fot.

Tekniska specifikationer:

Tillverkad av stöttålig silikon
10 olika ljusstyrkor
9 olika LED-färger
3 olika timers (15, 30, 60 minuter)
USB-laddning, håller i upp till 10 timmar

bblüv Nattlampa Uggla är mer än bara en nattlampa; det är en nattlig följeslagare som erbjuder trygghet och komfort med sina varierande ljusfärger och intensiteter. Denna nattlampa, gjord av stöttålig silikon, är skapad för att överleva tapp och fall, samtidigt som den lyser upp ditt barns rum med en lugnande glöd. För de nätter då en färg och intensitet inte räcker, kan nattlamporna enkelt justeras med touch-kontroll eller fjärrkontroll, erbjudande en mångfald av belysningsalternativ för att säkerställa att ditt barn alltid har rätt ljus för en god natts sömn.

Artikelnr: MX-0008027

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.