Babymonitor Appstyrd

Det ursprungliga priset var: 1 495 kr.Det nuvarande priset är: 1 196 kr.

I lager

Beskrivning

bblüv Babymonitor Appstyrd erbjuder föräldrar en teknologiskt avancerad och användarvänlig lösning för att hålla koll på deras älskade små. Tack vare sin trådlösa anslutning och användarvänliga mobilapp blir det smidigt att övervaka ditt barns rörelser och ljud på distans, direkt från din smartphone.

App-ansluten:

Babymonitorn är utformad för att synkroniseras smidigt med din smartphone via en dedikerad app, tillgänglig på både Appstore och Google Play. Med en stabil WIFI-anslutning ger detta föräldrar en realtidsvy av deras barn, oavsett var de är.

Flexibel installation:

bblüv Babymonitor Appstyrd kommer med en flexibel bas, vilket gör att den enkelt kan fästas på olika platser, vilket ger dig optimal vy över ditt barn.

Avancerad teknik:

Babymonitorn är utrustad med en infraröd sensor och rörelse- och ljuddetektor som omedelbart varnar dig om ditt barns rörelser och ljud. Den 2-vägskommunikationen tillåter föräldrar inte bara att lyssna, utan också att kommunicera med sitt barn.

Tekniska specifikationer

Ansluter via 2,4Ghz trådlös internetanslutning
Rörelse- och ljuddetektor
Infraröd sensor för mörkerseende
Möjlighet att spela in video
2-vägskommunikation

Utforska den ultimata övervakningslösningen med bblüv Babymonitor Appstyrd, din pålitliga partner för att hålla ett öga på ditt barn. Denna babymonitor ansluts smidigt via en 2.4Ghz trådlös anslutning och erbjuder realtidsövervakning direkt på din mobil. Med inbyggd rörelse- och ljuddetektor, infraröd sensor och möjligheten till 2-vägskommunikation, sätter bblüv babymonitorn en ny standard inom barnsäkerhet och övervakning. Babymonitorer har aldrig varit så intuitiva och kapabla, anpassade för att möta de moderna föräldrarnas behov.

Artikelnr: MX-0008026

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.