Skäggkam kontur

Det ursprungliga priset var: 87 kr.Det nuvarande priset är: 70 kr.

I lager

Beskrivning

Precisionstrimning med konturkammen

Vår konturkam är utformad för att ge dig den precision du behöver när du trimmar ditt skägg. Den runda formen fungerar som en perfekt mall för att skapa skarpa och definierade kanter på skägget, vilket ger en professionell look varje gång du använder den.

Skarpa kanter och välskötta skägg

Med hjälp av de två kammarna på konturkammen kan du enkelt styla och forma ditt skägg och mustasch. Du behöver inte längre oroa dig för ojämna linjer eller osymmetriska kanter – vår konturkam gör det enkelt att få ordning på din ansiktsbehåring.

Träkonstruktion för minskad statisk elektricitet

Vi har valt att tillverka vår konturkam av trä för att minimera risken för statisk elektricitet. Detta gör att ditt skägg och hår inte dras eller flyger iväg när du använder kammen, vilket ger en smidigare och mer bekväm upplevelse.

5 års garanti för extra trygghet

Med vår konturkam kan du vara säker på att du får de skarpa och välskötta kanterna du önskar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skäggtrimmare, kommer denna kam att vara din pålitliga partner. Dessutom ger vår imponerande 5 års garanti dig extra trygghet och försäkrar att du har ett pålitligt verktyg för lång tid framöver.

Artikelnr: MX-0008365

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.