40-pack Fönsterrengöring Servetter

20 kr

Slut i lager

Är du trött på smutsiga rutor och tråkiga spegelblanka ytor? Då har vi den perfekta lösningen för dig. Våra speciellt utformade servetter är skapade med ett enda syfte – att ge dig skinande rena ytor varje gång.

Servetter som gör skillnad:

Våra servetter är särskilt utformade för att göra fönsterputsning till en lek. Glöm fula ränder och fläckar på dina rutor – våra servetter lämnar dem skinande rena och kristallklara.

Oavsett om det är speglar, glasytor eller blanka bordsytor, våra servetter ger dig en spegelblank yta som du kommer att älska.

Våra servetter är inte bara bra för rutor och speglar. Du kan använda dem för att rengöra och polera en mängd olika ytor, inklusive rostfritt stål och glasbord.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008095