Hårborste Trä 12 cm

Det ursprungliga priset var: 69 kr.Det nuvarande priset är: 48 kr.

I lager

Beskrivning

Hårborste 12 cm – Skonsam Hårborstning för Barn

Upplev en mjuk och skonsam hårborstning för ditt barn med vår hårborste i björkträ. Den perfekta storleken gör den enkel att ta med överallt – i skötväskan, på resor eller i skolväskan. Designad för att vara skonsam mot barnets hår och hårbotten, är denna hårborste ett måste för varje förälder.

Design och Material

Med handtag och piggarna gjorda i hållbart björkträ och en dyna i naturgummi, kombinerar denna hårborste traditionellt hantverk med naturliga material. Den erbjuder en utredande effekt samtidigt som den är skonsam mot hår och hårbotten, vilket gör den idealisk för användning från bebisar till äldre barn.

Perfekt för Alla Åldrar

Denna hårborste är lämplig för barn i alla åldrar, vilket gör den till en långvarig följeslagare genom barnets uppväxt. Dess naturliga och skonsamma design säkerställer att barnets hår och hårbotten vårdas på bästa sätt.

Viktig Information

Vår hårborste i björkträ är inte bara en praktisk tillägg till barnets skötväskan eller skolväskan, utan också en investering i hållbar och skonsam hårborstning. Observera att denna hårborste inte är en leksak och bör användas under tillsyn av en vuxen.

Artikelnr: MX-0010685

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.