Babygymfigurer Teddy & Bunny

Det ursprungliga priset var: 319 kr.Det nuvarande priset är: 250 kr.

I lager

Beskrivning

Jabadabado Babygymfigurer Teddy & Bunny – En rolig och stimulerande följeslagare

Jabadabado Babygymfigurer Teddy & Bunny är ett charmigt barnvagnshänge som inkluderar en söt kanin och en nalle. Detta hänge är utformat för att ge ditt barn rolig och stimulerande underhållning under promenader. Det är mångsidigt och kan fästas på barnvagnen, babysittern eller babyskyddet i bilen med hjälp av de elastiska ringarna, vilket gör det enkelt att sätta fast och ta bort.

Tillverkad av högkvalitativ muslinvävd bomull och fylld med polyesterfiber, erbjuder dessa figurer både mjukhet och hållbarhet. Det mjuka materialet är skonsamt mot barnets hud och den robusta konstruktionen säkerställer långvarig användning. Barnet kan underhållas av de inbjudande formerna och färgerna som stimulerar deras visuella och motoriska färdigheter. Dessa babygymfigurer är inte bara en underhållningskälla utan även ett stöd för barnets tidiga utveckling.

Föräldrar kan vara trygga med att Jabadabado Babygymfigurer Teddy & Bunny är designade med säkerhet i åtanke, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare för varje utflykt.

Artikelnr: MX-0009541

Material

100% bomull, trä, plast

Tvättråd

Handtvätt

Passar åldrar

0+ mån

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.