Xtreme 3 Sensitive Rakhyvel Herr 4 st

47 kr

I lager

Designad för krävande användare

Wilkinson Sword Xtreme-3 Sensitive Disposable Shavers är utvecklade för de mest krävande användarna, som värderar både stil och kvalitet i sina skönhetsrutiner.

Typ Manuell rakhyvel

Dessa rakhyvlar är av manuell typ, vilket ger användaren full kontroll och precision under rakningen, och är särskilt anpassade för att vara skonsamma mot känslig hud.

Skonsam och effektiv

Xtreme-3 Sensitive hyvlar är designade för att erbjuda en skonsam, men ändå effektiv rakning, vilket minskar risken för hudirritation och ger ett jämnt resultat.

Praktiskt 4-pack

Denna produkt kommer i ett praktiskt 4-pack, vilket gör det enkelt att alltid ha en ny rakhyvel till hands när det behövs.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008523