0%

Stövlar Loa

352 kr

Stövlar Loa Black: Elegans och Funktionalitet i Ett

Stövlar Loa Black erbjuder en perfekt kombination av stil och praktisk funktionalitet. Dessa gummistövlar är tillverkade av högkvalitativt gummi med en distinkt canvasstruktur, vilket ger dem en lyxig känsla. Loa-stövlarna har ett något lägre skaft för ökad rörlighet, vilket gör dem idealiska för aktivt utomhusbruk.
Material: Kvalitetsgummi med canvasstruktur
Design: Lägre skaft för förbättrad rörlighet
Komfort: Insida med mjukt syntetfoder för värme
Funktioner: Reflexdetalj i hälen, uttagbar innersula

Varm och Bekväm

Insidan av Loa Black är fodrad med ett mjukt syntetmaterial som håller fötterna varma ner till några få plusgrader. Detta gör dem perfekta för kyliga dagar och våta förhållanden.

Säkerhet och Stil i Fokus

Reflexdetaljen i hälen ger extra säkerhet i dåligt ljus, medan den uttagbara innersulan erbjuder flexibilitet och komfort. Deras eleganta design gör dem till ett stilfullt val för både stadsmiljö och landsbygd.

Idealiska för Aktivt Liv

Dessa stövlar är inte bara praktiska och bekväma, utan också designade för att möta behoven hos de som är aktiva utomhus. Det lägre skaftet ger ökad rörlighet, vilket gör dem till ett utmärkt val för dagliga äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: