0%

Babblarna Bobbo Red Inneskor

207 kr

Babblarna Bobbo Red Inneskor: Mysiga och Färgglada för De Minsta

Babblarna Bobbo Red Inneskor är perfekta för små barn som älskar de populära Babblarna-karaktärerna. Dessa mjuka och färgglada innetofflor är speciellt designade för att hålla små fötter varma och bekväma på kalla inomhusgolv.
Egenskaper: Mjuka, färgglada, med resår upptill och strukturerad sula
Användningsområden: Idealiska för användning inomhus
Användarvänlighet: Lätta för barnet att själv ta av och på

Komfort och Säkerhet för Små Fötter

Dessa tofflor är inte bara roliga att se på, utan också praktiska och säkra. Resåren upptill säkerställer att tofflorna sitter bekvämt på barnets fötter, medan den strukturerade sulan förbättrar greppförmågan, vilket minskar risken för halkolyckor.

Uppmuntrar till Självständighet

Babblarna Bobbo Red Inneskor är designade för att vara enkla att ta på och av, vilket uppmuntrar till självständighet hos barn. Barnen kommer att älska att kunna ta på sig sina egna tofflor med sina favoritkaraktärer på.

Perfekt Gåva för Babblarna-Fans

Dessa tofflor är en underbar presentidé för barn som älskar Babblarna. De kombinerar funktionalitet med rolig design, vilket gör dem till en uppskattad gåva för alla tillfällen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: