Gummistövlar Babblarna Pink

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Enastående gummistövlar som bär med sig den livliga charmiga världen av Babblarna. Dessa stövlar är skapade för att följa med genom mjuka regndroppar, intensiva regnfall och snöflingor som virvlar ner från himlen. De är speciellt utformade för barn och erbjuder den ultimata möjligheten att hoppa obehindrat i vattenpölar. Deras yttre är tillverkat av hållbart gummi som omsorgsfullt skyddar små fötter från kyliga element, medan insidans textila omslag värmer och omsluter under kyliga dagar. Det är en kombination som inte bara garanterar att äventyren kan fortsätta oavsett väder, utan också håller de små fötterna bekväma oavsett vad naturen har att erbjuda.

Handtag som underlättar påtagning av stövlarna

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: