Sugaring Wax Argan Oil 250ml

89 kr

I lager

Veet Pure sugaring wax innehåller 100% naturliga ingredienser.

Med hjälp av sockerpasta kan du ta bort hudhår med utmärkt resultat hemma. Sugaring tar bort hudhår från rötterna och håller huden slät i upp till fyra veckor.

Sockerpastan som innehåller arganolja, känd för sina hudmjukande egenskaper, gör att huden känns len och återfuktad.

Förpackningen innehåller en 250ml burk med sockringsmassa, 12 återanvändbara tygremsor, en spatel med temperaturindikator och bruksanvisning.

Paketet räcker till tre hårborttagningssessioner på båda benen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006119