Ståpall Tvåstegs

269 kr

I lager

Säker och stabil ståpall för de små

Ge ditt barn en trygg och stabil plats att stå på med denna högkvalitativa ståpall. Designad för att vara både praktisk och säker, är denna pall ett perfekt tillägg till varje hem där små barn behöver nå högre upp.

Halksäker bas

Ståpallen är utrustad med en gummibas som håller pallen stadigt på plats och förhindrar att den glider. Detta säkerställer att ditt barn kan stå säkert och stabilt på pallen utan risk för att den ska flytta sig under användning.

Halksäker yta

Den texturerade gummiytan på toppen av pallen ger extra grepp och säkerhet, vilket hjälper till att hålla de små fötterna stadigt på plats. Detta minimerar risken för att barnet ska halka och faller.

Integrerade handtag

För enkel förflyttning och användning har pallen integrerade handtag. Dessa handtag gör det lätt för både barn och vuxna att plocka upp och flytta pallen till önskad plats, vilket ökar dess användbarhet i olika situationer.

Robust och stabil konstruktion

Tillverkad av stark plast, är denna barnpall designad för att hålla. Den kan stödja upp till 80 kg (175 lbs), vilket gör den robust nog för både barn och vuxna. Dess hållbara konstruktion säkerställer långvarig användning och pålitlighet.

Oavsett om det är för att nå handfatet, hjälpa till i köket eller andra aktiviteter, erbjuder denna ståpall den stabilitet och säkerhet ditt barn behöver för att utforska och bli mer självständig i sitt hem.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011102