Blöjpåse Dispenser Grå

89 kr

I lager

Praktisk blöjpåse-dispenser med lavendeldoftande påsar

Gör blöjbyten enklare och mer hygieniska med vår praktiska blöjpåse-dispenser. Utrustad med lavendeldoftande påsar som effektivt minimerar lukten av smutsiga blöjor, är denna dispenser den perfekta lösningen för föräldrar på språng.

Enkel att använda och återställa

Dispensern har en smart funktion som låter dig enkelt återinsätta påsar om för många råkar dras ut. Detta gör hanteringen smidig och stressfri, även när du har bråttom.

Rymmer en rulle med 12 påsar

Dispensern rymmer en rulle med 12 individuellt perforerade påsar. Dessa påsar är hållbara och lätta att dra ut, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare under blöjbyten.

Praktisk silikonsnodd

Med en bekväm silikonsnodd kan dispensern enkelt hängas på en barnvagn eller blöjväska, vilket gör den lättillgänglig när du är ute och reser med ditt barn. Denna praktiska funktion gör det enkelt att alltid ha blöjpåsar till hands.

Kompakt och bekväm design

Dispenserns kompakta design gör att den enkelt får plats i din blöjväska eller Ubbi skötmattaväska. Med måtten 3.25” B x 4.25” H x 2” D är den en idealisk lösning för föräldrar som behöver en platsbesparande och bekväm lösning för blöjhantering.

Lavendeldoftande påsar

De medföljande påsarna är lavendeldoftande, vilket effektivt minimerar lukten av smutsiga blöjor när du är på språng. Detta säkerställer att du alltid har en fräsch och behaglig upplevelse, oavsett var du befinner dig.

Håll blöjbyten enkla och effektiva med vår blöjpåse-dispenser. Kombinera bekvämlighet, funktionalitet och en fräsch doft för en överlägsen blöjhanteringslösning.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011110