Squishy Beanies Muffin Katt 35 cm

199 kr

Slut i lager

Välkommen till världen av TY Squishy Beanies Gosedjur, tidigare kända som Squish-a-boos. Dessa fantastiska gosedjur är fyllda med ett klämvänligt och mjukt material, vilket gör dem perfekta för kramar och bekväma nog att använda som kuddar. Deras bedårande utseende gör dem lika passande som kramdjur som inredningsdetaljer. Oavsett om du är på en resa, i bilen eller på ett flygplan, kan du ta med dig ditt Squishy Beanie och njuta av dess stödjande och formbara egenskaper.

TY Squishy Beanies Gosedjur blir snabbt en favorit i ditt hem. Deras mjuka yta och charmiga utseende tilltalar både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett eget namn och ett födelsedatum som står på en liten lapp, vilket ger dem en personlig touch. Samla dina favoriter och skapa din egen underbara samling av mjuka djur.

Muffin är en underbar vit katt med rosa och svarta detaljer som gör henne oemotståndlig. Hon firar sin födelsedag den 7 januari och blev en del av TY Squishy Beanies-familjen just den dagen. Med generösa mått på cirka 35x30x16 cm hög är Muffin den perfekta följeslagaren för kramar och gosiga stunder.

Observera att TY Squishy Beanies Gosedjur inte rekommenderas för barn under 3 år. Dessa produkter är utformade med både säkerhet och nöje i åtanke och är avsedda att följa med dig och din familj under många år framöver.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008290