Squishy Beanies Buttercup Björn 35 cm

175 kr

Slut i lager

Björnar älskar sommaren. De kliar sig på ryggen på träden. De får sina namn från blommor. Smörblommorna och prästkragarna. Buttercup björnen är ett nytt tillskott till din Squishy Beanie. Med ett ljust leende, rosa accenter och klarblå ögon kommer varje dag att börja med ett glatt mys.

Färgglatt mjukt gult tyg
Lämplig för alla tillfällen
Redo för kramar och kärlek
Kul att klämma
Får en fantastisk ny vän
Inkluderar officiellt Ty Heart med födelsedag och dikt
Endast ytrengöring
35 cm

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007365