Hängvagga Lux White Elegance

Det ursprungliga priset var: 2 095 kr.Det nuvarande priset är: 1 100 kr.

I lager

Troll Lux hängvagga – Trygg och stilren vagga för babyns första sömn

När det kommer till din babys första säng är en rogivande vagga ett utmärkt val. Troll Lux hängvagga kombinerar trygghet med tidlös design för att skapa en fridfull sovplats för din baby. Vaggan är tillverkad med hög kvalitet och är utformad med gedigna spjälor runtom.

Trygg säkerhetsfunktion

Troll Lux hängvagga är utrustad med en säkerhetsplugg som gör det enkelt att låsa eller låta vaggan gunga. När du har vaggar din baby till sömns och vill ha vaggan i ett stilla och säkert läge, trycker du enkelt in säkerhetspluggen. Om du sedan vill återuppta gungandet, drar du bara ut pluggen igen. Detta ger dig full kontroll över din babys vaggningserfarenhet.

Säkerhet först

Vi vill betona vikten av säkerhet när det gäller din babys sömn. Byt till en annan säng så snart din baby börjar röra sig, dra sig upp, eller visa tecken på att kunna sitta, stå på knä eller resa sig upp. Vaggan bör inte användas längre när sådana tecken uppstår.

Miljövänliga material

Troll Lux hängvagga är tillverkad med omsorg om miljön. Den är gjord av björkmaterial och följer höga kvalitetsstandarder. Dessutom är färg, lack och lim vattenbaserade, vilket gör dem miljövänliga. Möblerna tillverkas av MDF och massiv björk från norra Europa och är noggrant testade för att uppfylla både europeiska och amerikanska standarder.

Tekniska detaljer

Mått: Längd: 105 cm | Bredd: 52 cm | Höjd: 83 cm
Madrassmått: Längd: 89 cm | Bredd: 40 cm | Madrasshöjd (från golv): 42 cm
Material: Björk
Skötsel: Torka med en fuktig trasa. Undvik starka rengöringsmedel eller slipmedel.

Troll Lux hängvagga är den perfekta platsen för din baby att vila i. Med sin stilrena design och trygga säkerhetsfunktioner kan du vara säker på att din baby sover säkert och bekvämt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008315