Ville går till tandläkaren

Det ursprungliga priset var: 119 kr.Det nuvarande priset är: 95 kr.

I lager

Beskrivning

Ville går till tandläkaren: Ett äventyr för de små

Vår barnbok ”Ville går till tandläkaren” förvandlar en vanlig händelse till ett spännande äventyr. Den är fylld med färgglada illustrationer och en berättelse som gör tandläkarbesök mindre skrämmande för barn.

Innehåll och format

Boken är perfekt för små barn med sina 24 sidor och formatet 207×205 mm. Den är särskilt utformad för barn i åldern 0-3 år och erbjuder en rolig och lärorik upplevelse.

Pedagogiskt värde

”Ville går till tandläkaren” är inte bara underhållande utan också utbildande. Den hjälper barn att förstå och känna sig trygga med tandläkarbesök, vilket är viktigt för deras utveckling.

En del av en populär serie

Denna bok är en av de mest omtyckta i serien, omtyckt för sin förmåga att kombinera lärande med underhållning. Den är en perfekt läsupplevelse för både barn och föräldrar.

Gör lästiden till en lärorik stund

Med ”Ville går till tandläkaren” blir varje lässtund en möjlighet till lärande. Boken uppmuntrar till en livslång kärlek till böcker och lärande, vilket är ovärderligt för unga sinnen.

En tillgång för alla föräldrar

Denna bok är en viktig resurs för att introducera barn till tandläkarbesök på ett positivt sätt. Med sitt charmiga innehåll och pedagogiska värde är ”Ville går till tandläkaren” en bok som barn kommer att älska att återkomma till.

Artikelnr: MX-0007960

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.