Ville går på pottan

119 kr

I lager

Beskrivning

Utforska den spännande och lärorika världen av ”Ville Går På Pottan”, en oumbärlig barnbok för barn i åldern 0-3 år. Denna 24-sidors pärla är inte bara en bok, utan en interaktiv upplevelse fylld med färgglada illustrationer och engagerande berättelser.

Om Boken:
Ville tittar nyfiket på när Vera går på pottan. En naturlig nyfikenhet som uppstår i övergången från blöja till potta, något som många småbarn och deras föräldrar kan relatera till. Denna barnbok är en del av den älskade serien om Ville och Vera, karaktärer som barn kommer att älska och minnas.

Åldersgrupp och Innehåll:
Ålder: Passar perfekt för barn i åldern 0-3 år.
Sidor: 24 vackert illustrerade sidor som lockar till sig barnets uppmärksamhet och håller dem engagerade.

Varför Denna Barnbok?
Varje sida i denna barnbok är konstruerad för att inspirera och uppmuntra barnets naturliga nyfikenhet. Dess engagerande innehåll hjälper till att utveckla tidig läsförståelse och bygga en stark grund för fortsatt lärande. Det är en av de barnböcker som förvandlar lästid till en magisk upplevelse av upptäckt och fantasi.

Fördelar med Boken:
Pedagogiska Element: Barnboken erbjuder subtila lärandemoment som stödjer barnets utveckling.
Kvalitetsmaterial: Tryckt på hållbara material, garanterad att tåla timmar av läsning och upptäckt.
Tillhörande Serie: Som en del av serien om Ville och Vera, erbjuder denna barnbok kontinuitet i karaktärer och berättelse, vilket underlättar igenkänning och inlärning för barnet.

Framför dig har du mer än bara en barnbok – det är en skattkista av lärande, äventyr och magi. ”Ville Går På Pottan” är en barnbok som kommer att växa med ditt barn, en tidlös klassiker som kommer att berika barnets tidiga läsupplevelser och stödja deras steg in i en värld av kunskap och fantasi.

Artikelnr: MX-0007959

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.