Ultimat Babyvårdsset: Allt-i-Ett Lösning för Ditt Barns Hygien

429 kr

Slut i lager

Essentiellt Tommee Tippee Babyvårdsset – Din Kompletta Lösning för Babyvård

Upptäck det essentiella Tommee Tippee Babyvårdssetet, din ideala lösning för komplett vård av ditt barn. Detta set är speciellt framtaget för att ge föräldrar allt de behöver för att sköta om sina små på bästa sätt.

Digital Oral Termometer ingår:

I Tommee Tippee Babyvårdssetet ingår en digital oral termometer, perfekt för att noggrant mäta din babys temperatur. Med dess precision och pålitliga varningsfunktion, kan du känna dig trygg i att alltid ha koll på ditt barns hälsa.

Nässug för De Minsta:

För de små som inte kan snyta sig, är nässugen en oumbärlig del av Tommee Tippee Babyvårdssetet. Den hjälper till att skonsamt rensa barnets näsa, vilket underlättar andningen.

Trygg Nagelvård:

Setet innehåller säkra verktyg för nagelvård, inklusive en nagelsax och en nagelklippare med rundade kanter, samt mjuka nagelfilar för att avsluta med en fin touch.

Skonsam Hårvård:

En mild borste och en kam, båda med barnvänliga egenskaper, ingår också i Tommee Tippee Babyvårdssetet. De är perfekta för att ta hand om ditt barns känsliga hårbotten och hår.

Tandborste för Små Barn:

Kom ihåg vikten av tidig tandvård med den inkluderade mjuka tandborsten, speciellt designad för små barns munvård.

Allt-i-ett Förvaringsväska:

För att hålla allt organiserat, kommer Tommee Tippee Babyvårdssetet med en praktisk förvaringsväska, idealisk för att hålla ordning både hemma och på resor.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008332