Midjeskötväska Grön

279 kr

I lager

Beskrivning

Tinéo Midjeskötväska Grön är den ultimata lösningen för föräldrar som vill ha det viktigaste nära till hands. Denna vattentäta väska är utformad för enkel användning och är ett oumbärligt tillbehör för alla föräldrar. Låt oss utforska varför denna midjeskötväska är en riktig vardagsräddare.

Kompakt och mångsidig design:

Justera efter behov: Med en justerbar rem kan Tinéo Midjeskötväska bäras på flera sätt – runt höften, på axeln eller som en crossbody väska. Det innebär att du har friheten att välja den bästa bärstilen för dig.
Barnvagnsvänlig: Väskan är konstruerad för att passa de flesta barnvagnar, så du kan enkelt hänga den där det är mest praktiskt.

Praktisk storlek med skötunderlägg:

Rum för det väsentliga: Med dimensioner på 24x18x8 cm (Bredd x Höjd x Djup) erbjuder Tinéo Midjeskötväska tillräckligt med utrymme för de nödvändiga babyartiklarna, inklusive blöjor, våtservetter, nappflaskor och mycket mer.
Medföljande skötunderlägg: För extra bekvämlighet ingår en skötunderlägg med väskan, vilket gör det enkelt att byta blöja när du är på språng.

Lätt att underhålla:

Vattentät och lätt att rengöra: Tillverkad av 100% polyester är Tinéo Midjeskötväska vattentät och torkar snabbt. Den är också enkel att rengöra, vilket är en enorm fördel i de mest oväntade situationerna.

Tinéo Grön Midjeskötväska är den ultimata följeslagaren för föräldrar på språng. Oavsett om du är ute på en kort promenad eller på en längre resa, kommer denna praktiska väska att hålla dina viktigaste babyartiklar inom räckhåll. Med dess mångsidiga design och medföljande skötunderlägg kommer du aldrig att vilja lämna hemmet utan den.

Artikelnr: MX-0008088

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.