Tandborste Supreme Soft 1-pack

Den nya TePe Supreme™ är en hållbar tandborste gjord av växtbaserade material – utan att kompromissa med dess kvalitet, effektivitet eller design. TePe Supreme är en innovativ tandborste med strån i två nivåer för effektiv och skonsam rengöring, utvecklad i nära samarbete med tandvårdsexpertis. TePe Supreme har unika strån i två nivåer. de längre stråna rengör längre in mellan tänderna och längs tandköttskanten, medan kortare strån rengör resten av tanden. Tandborstens avsmalnande borsthuvud ger en bättre åtkomlighet och borstens topprundade strån rengör skonsamt. Finns i två storlekar för vuxna och ungdomar: Regular och Compact. Supreme har ett användarvänligt skaft med tumplatta och skaftet kan böjas utan uppvärmning. Borsta tänderna två gånger per dag, morgon och kväll, med fluortandkräm för att upprätthålla en god munhälsa.

Effektiv rengöring tack vare längre, topprundade strån. Unika strån i två nivåer för bättre åtkomlighet. Greppvänligt skaft med bekväm tumplatta. Avsmalnande borsthuvud för god åtkomlighet. Skaftet kan vinklas för bättre åtkomlighet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: