Terrängbil 15 cm Blå

125 kr

I lager

En terrängbil leksak är en småskalig replica av en terränggående bil. Den är designad med funktioner som gör att den kan hantera olika slags terräng, inklusive ojämna ytor, hinder och backar. Denna typ av leksaksbil är vanligtvis försedd med större hjul, fjädringssystem och en robust konstruktion för att efterlikna de verkliga terrängbilarnas prestanda.Terrängbil leksaker är populära bland barn som älskar äventyr och lek utomhus. De kan användas för rollekar där barn låtsas köra genom terräng, övergå hinder och utforska imaginära världar. Dessa leksaker kan också vara en rolig tillägg till bilbanor eller lekmiljöer där barn kan utforska olika terrängtyper.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 15 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007475