Pop It Tie-Dye Fidget Spinner 8 cm

29 kr

I lager

Pop It Tie-Dye FidgetSspinner är en leksak som kombinerar två populära element – “pop it” och fidget spinner – med en färgstark och virvlande design. “Pop it” är en taktil leksak med tryckbara bubblor som ger en tillfredsställande känsla och ljud när de pressas ned. En fidget spinner är en liten leksak som snurrar runt en axel och används för att lindra stress och nervositet genom att snurra den mellan fingrarna. Den “Pop it tie-dye fidget spinner” erbjuder användare en dubbel lekupplevelse. Å ena sidan kan de trycka på bubblorna och få en taktil känsla och ljud, och å andra sidan kan de snurra den färgstarka leksaken för att minska stress och nervositet.

Som med alla leksaker är det viktigt att övervaka användningen av “Pop it tie-dye fidget spinner” för att säkerställa att den används på ett säkert sätt och undvika risk för kvävning eller oavsiktlig skada. Denna leksak kan vara en underhållande och interaktiv väg att hantera stress och ha kul samtidigt.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 8 cm
Material: Silikon och plast
Ålder: 3 år
CE-märkt

Spinnersen har olika färger, se de olika bilderna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007442