Anteckningsbok A5 Plysch Rosa Katt

99 kr

I lager

Denna A5-anteckningsbok med plyschdekorerad regnbåge och hjärta är en charmig och mysig bok för att skriva ner dina tankar, idéer och anteckningar. Storleken A5 gör den enkel att bära med sig, så du kan använda den var som helst. Med plyschdekorerad regnbåge och hjärta får boken en lekfull och gullig touch. Det plyschiga materialet ger en extra dimension av textur och kan också kännas mjukt och bekvämt att röra vid. En A5-anteckningsbok med plyschdekorerad regnbåge och hjärta är perfekt för att skriva ned dina tankar, göra listor eller uttrycka din kreativitet genom skrivande eller ritande. Den unika designen gör den också till en fin present till någon som älskar att anteckna eller som uppskattar vackra och lekfulla detaljer i sina anteckningsböcker.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 16 x 21 cm
Material: Silikon, plast och papper
Ålder: 3+ år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007454